voor 6 personen
Kijk voor meer informatie in de woordenlijst van ingrediënten Indonesisch - Nederlands
|
|
De prei wassen en in ringen snijden.
De Spaanse peper wassen.
Halveren en zaadjes verwijderen.
In smalle reepjes snijden.
In een kopje het ei loskloppen.
In een kleine koekenpan de olie verhitten.
Het ei over de panbodem laten uitvloeien.
Heel zachtjes bakken tot de bovenkant bijna droog is.
De omelet moet licht van kleur blijven.
Op een bord laten glijden.
In smalle reepjes snijden.
Reepjes in stukken snijden.
In een pan rijst koken met zout volgens gebruiksaanwijzing.
In een kommetje ⅙ deel van rijst scheppen.
Aandrukken.
In het midden van een groot bord een kommetje met rijst keren.
De rijst garneren met enkele preiringen.
De reepjes Spaanse peper, enkele stukjes ei en ¼ eetlepel gebakken uitjes.