Nasi met gewokte garnalen, Thaise wokgroentes en koriander

Nasi met gewokte garnalen, Thaise wokgroentes en koriander

  • 400 g witte rijst
  • 15 g verse koriander
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 eetl. wokolie
  • 600 g Thaise wokgroenten
  • 1 theel. sambal manis
  • 400 g rauwe gepelde garnalen
  • 10 eetl. Conimex Woksaus Zoete Soja

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.
Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken.
Hak de koriander grof.
Pel en snijd de knoflook in plakjes.
Verhit een wok, voeg een scheutje wokolie toe en roerbak de wokgroenten 8 minuten.
Schep de sambal manis, garnalen en knoflook erdoor en wok 3 minuten mee.
Schep de rijst en de Conimex Woksaus Zoete Soja erdoor en warm goed door.
Schep ¾ van de koriander door de nasi.
Verdeel de nasi over 4 kommen of borden en bestrooi met de rest van de koriander.

Bron: Conimex

Terug