Naanbrood pizza

Naanbrood pizza

  • 1 gele paprika
  • 60 g spinazie
  • 50 g kastanjechampignons
  • 250 g mozzarella
  • 4 naanbroden verse tijm
  • 1 teentje knoflook
  • 60 g pijnboompitten
  • 30 g Parmezaanse kaas
  • 2 olijfolie
  • peper & zout
  • 2 rode paprika's

Verwarm de oven voor op 225 °C.
Rooster de pijnboompitten.
Zet apart en laat afkoelen.
Snijd de knoflook in stukjes.
Verwijder de zaadlijsten uit de paprika’s.
Snijd de rode in stukjes en de gele in flinterdunne reepjes.
Snijd de champignons en mozzarella in plakjes.
Rasp de Parmezaanse kaas en ris de blaadjes van de tijm.
Doe de rode paprikablokjes samen met de geroosterde pijnboompitten, Parmezaanse kaas, knoflook, olijfolie, tijm, peper en zout in een keukenmachine en maal tot pesto.
Besmeer de naanbroden royaal met paprikapesto (wat overblijft kan lekker nog op de boterham!).
Beleg de naanbroden met mozzarella, spinazie, champignonplakjes en paprikareepjes.
Bak 10 minuten in de voorverwarmde oven.
Serveer één pizza per persoon.

Bron: Verse oogst

Terug