Kikkererwten tikka masala

Kikkererwten tikka masala

vegetarisch, voor 6 porties

  • 2 blikken kikkererwten, à 400 g uitgelekt
  • 2 blikken gepelde tomaten, à 400 g
  • 25 cl kokosmelk
  • 6 tenen knoflook, gepeld, gehakt
  • 4 theel. garam masala
  • zout & peper naar smaak
    • optioneel
  • 80 g uien, gesnipperd
  • 150 g paprika, gehakt

Als je de optionele uien en paprika's gebruikt, verhit dan eerst een beetje kokosolie in een pan (of gebruik groentebouillon om olievrij te koken).
Bak de groenten in ongeveer 5 minuten.
Voeg alle ingrediënten zoals de kikkererwten, gehakte tomaten, kokosmelk, knoflook en garam masala toe in de pan.
Breng op smaak met zout en peper, breng het aan de kook en laat het geheel 10 minuten sudderen.
Verdeel het op borden.

Bron: Contentedness cooking

Terug