Indonesische mini saucijzenbroodjes

Indonesische mini saucijzenbroodjes

voor 25 stuks

  • 300 g half-om-half gehakt
  • 8 plakjes bladerdeeg
  • 2 eieren
  • 5 eetl. paneermeel
  • 2 eetl. kecap manis
  • 2 theel. sambal oelek
  • 1 theel. knoflookpoeder, optioneel
  • 1 theel. nootmuskaat

Verwarm de oven voor op 180 à 190 °C.
Kneed het gehakt, eitje, kecap, paneermeel, sambal, knoflookpoeder (optioneel) en nootmuskaat.
Laat 8 à 10 plakjes bladerdeeg ontdooien en verdeel het gehakt over de bladerdeeg.
Vouw dicht en druk de randen voorzichtig met een vork vast.

Indonesische mini saucijzenbroodjes
Indonesische mini saucijzenbroodjes

Snijd elk saucijzenbroodje in drieën en bestrijk ze met wat eigeel.
Plaats ze ongeveer 15 à 20 minuten in de oven (houd het in de gaten).

Bron: Smaakmenutie

Terug