Indiase korma

Indiase korma

  • 2 x 200 g gerookte tofu
  • curry korma
  • 2 uien
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 rode paprika
  • 1 blik tomatenblokjes
  • 5 eetl. Griekse yoghurt
  • olie of ghee
  • 500 g sperziebonen
  • 320 g rijst

Snipper de uitjes en snijd de paprika in kleine blokjes
Verwarm de olie of ghee in de pan en pers de knoflook er in uit.
Voeg de gesnipperde uitjes toe aan de knoflook en bak alles glazig.
Zodra het geheel wat bruinig wordt, voeg de paprika toe en bak alles tot het zacht en bruin wordt.
Voeg het potje korma currypasta toe en roer alles goed om.
Voeg nog een half potje water toe en breng aan de kook.
Zodra alles bubbelt, kan de gerookte tofu er bij.
Voeg voordat de pan van het vuur wordt gehaald nog 5 eetlepels Griekse yoghurt toe en evt. naar smaak zwarte peper.
Serveer met gekookte sperziebonen en rijst.
Garneer eventueel met fijngehakte koriander.

Bron: Eka
Gepubliceerd door: Ekoplaza

Terug