Hoisin vleesreepjes met Chinese kool en ananas

Hoisin vleesreepjes met Chinese kool en ananas

Kijk voor meer informatie in de woordenlijst van ingrediƫnten Indonesisch - Nederlands

  • 400 g witte rijst
  • 600 g Chinese kool
  • 1 blikje ananasstukjes op sap (225 g)
  • 2 eetl. wokolie
  • 400 g runder roerbakreepjes
  • 10 eetl. Conimex Woksaus Hoisin

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.
Afgieten.
Snijd ondertussen de kool in stukken.
Laat de ananasstukjes uitlekken.
Verhit 2 eetlepels wok olie in een wok.
Roerbak de rundvleesreepjes 3 minuten.
Voeg de kool toe en wok nog 5 minuten.
Schep de ananasstukjes en de woksaus erdoor en roerbak nog 1 minuut.
Verdeel de rijst over 4 grote borden of kommen en schep de hoisinvleesreepjes met Chinese kool en ananas erbij.

Serveer tip
Geef er als smaakmaker gebakken uitjes bij voor een lekker knappertje.

Bron: Conimex

Terug