Gehakt met roerei

Orak arik telor daging cincang

Gehakt met roerei

  • 200 g spitskool, gesneden
  • 125 g rundergehakt
  • 3 tenen knoflook
  • 1 ei
  • 1 sjalot
  • zout

Snijd de spitskool fijn.
Snipper het sjalotje en knoflook fijn.
Neem een wok of (koeken)pan en rul het gehakt in een scheutje olie bruin.
Voeg ruim zout toe samen met de fijngesneden knoflook en het gesnipperde uitje.
Roerbak alles even goed met elkaar.

Gehakt met roerei
Gehakt met roerei

Voeg de spitskool toe en roerbak dit 1 minuutje mee (de kool moet knapperig blijven).
Maak een kuiltje tussen de groenten en voeg het eitje toe.
Roer het ei tot het gestold is en meng met de groenten en gehakt.
Proef en bepaal of er nog wat zout moet worden toegevoegd.

Bron: Smaakmenutie

Terug