Gado Gado bowl

Gado Gado bowl

  • 350 g jasmijnrijst
  • 4 eieren
  • 200 g aspergebroccoli
  • 300 g bloemkoolroosjes
  • 1 spitskool
  • 150 g taugé
  • 200 g sojabonen
  • 1 theel. laos
  • 1 eetl. sojasaus
  • 1 scheutje wokolie
  • 1 pot Conimex Satésaus Mild, 400g
  • gebakken uitjes
  • kroepoek klein naturel
  • sesamzaadjes

Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking.
Breng een pan met water aan de kook.
Kook de eieren in 10 minuten hard.
Laat de eieren schrikken en pel ze.
Halveer de aspergebroccoli in de lengte.
Snij de spitskool in dunne reepjes.
Verhit wat wokolie in een wokpan en roerbak de aspergebroccoli, de bloemkoolroosjes en spitskool 4 à 5 minuten op hoog vuur.
Voeg hier de laos, sojasaus en 1 eetlepel water aan toe en bak kort mee.
Voeg de taugé nog een ½ minuut toe en laat de groenten dan afkoelen.
Maak de pindasaus volgens de instructies op de verpakking.
Verdeel de rijst over de kommen.
Schep de groenten en de sojaboontjes erover.
Serveer met pindasaus, sesamzaadjes, gebakken uitjes en kroepoek.

Bron: Conimex

Terug