Eiermie met paksoi en roerei

Eiermie met paksoi en roerei

Kijk voor meer informatie in de woordenlijst van ingrediƫnten Indonesisch - Nederlands

  • 1 zak eiermie
  • 450 g paksoi, 1 struik
  • 2 eetl. wokolie
  • 2 eieren
  • ½ eetl. sambal badjak
  • 1 bakje Conimex Boemboe Bami Goreng

Snij de paksoi in brede repen.
Kook de eiermie volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
Verhit wokolie in een wok en roerbak hierin de paksoi ca. 1 minuten.
Klop de eieren en de sambal badjak door elkaar en schenk dit bij de paksoi in de wok.
Roer tot het ei is gestold.
Meng vervolgens 10 cl water en de bumbu bami goreng erdoor.
Meng het groenten-eimengsel met de mie en roerbak de eiermie nog ca. 2 minuten.

Bron: Conimex

Terug