|
|
Citroen schoonboenen, schil fijn raspen en de citroen uitpersen.
In een kom kip met losgeklopte eiwit, ½ eetlepel maizena, helft van citroenrasp en zout en peper naar smaak door elkaar scheppen en 10 minuten laten staan.
In een wok olie verhitten en kip 5 minuten roerbakken.
In een vergiet laten uitlekken.
In een pan bouillon met 3 eetlepels citroensap, rest van citroenrasp, sojasaus, sherry en chilipoeder aan de kook brengen.
Opeen laag vuur 3 minuten zachtjes laten koken.
Rest van de maizena losroeren met 1 eetlepel water en al roerend aan saus toevoegen.
Blijven roeren tot de saus licht gebonden is.
Op smaak brengen met zout en peper.
Bosuitjes en kip erdoor scheppen en alles op een hoog vuur 2 minuten verwarmen.
Lekker met witte rijst en roergebakken sugarsnaps.