Chinese groene groenten

Chinese groene groenten

voor 2 porties

Kijk voor meer informatie in de woordenlijst van ingrediƫnten Indonesisch - Nederlands

  • 100 g paksoi of baby paksoi, grof gesneden
  • 100 g broccoli, in kleine roosjes
  • 100 g verse peultjes, schoongemaakt
  • 1 eetl. wokolie
  • 1 klein teentje knoflook, geperst
  • 1 eetl. oestersaus
  • 1 eetl. sesamolie

Breng een pan met water en eventueel zout naar smaak aan de kook.
Kook alle groenten direct na elkaar beetgaar en spoel ze koud.
Laat alles goed uitlekken.
Verhit een wok op hoog vuur en schenk de wokolie erin.
Roerbak knoflookteentje met de groenten 1 minuut en voeg de oestersaus en sesamolie toe.
Schud alles goed om zodat de smaken en de saus goed met de groenten mengen.
Serveer de roergebakken Chinese groene groenten direct.

Bron: Conimex

Terug