Bami goreng met pittige tofuspiesjes

Bami goreng met pittige tofuspiesjes

  • 250 g mienestjes
  • 1 zakje Conimex mix voor Bami Goreng
  • 375 g tofu (naturel)
  • 1 zakje Conimex Marinademix Hot
  • 6 eetl. wokolie
  • 400 g Conimex Satésaus Pikant 400g (1 pot)
  • ½ mango
  • 4 lente-uitjes
  • 450 g bamigroenten

Leg 8 satéprikkers 30 minuten in water.
Snij de tofu in 24 gelijke blokjes van ca. 3 x 3 cm.
Marineer de tofu in de hot marinademix volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Snij de halve mango in kleine blokjes en de lente-ui in smalle ringetjes.
Kook de mienestjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Rijg de gemarineerde tofublokjes op de satéprikkers.
Verhit een grillpan en gril de tofuspiesjes aan beide kanten goudbruin.
Verhit een wok met 2 eetlepels wokolie, en roerbak het bami groentepakket ca. 2 minuten.
Volg verder de aanwijzingen op de verpakking.
Verwarm de pittige satésausmango door de saus.
Serveer de satésaus met de tofusaté.
Bestrooi de tofusaté met lente-ui.
Serveer de tofusaté samen met de bami goreng.

Bron: Conimex

Terug