Vlees- en visspiesjes

Vlees- en visspiesjes

    • 3 x kipspiesjes
  • 2 kipfilets
  • ½ groene paprika
  • ¼ ananas
  • 3 bamboespiesen van 18 cm
    • 3 x vleesspiesjes
  • 2 dikke biefstukken
  • ½ rode paprika
  • 9 champignons
  • 3 bamboespiesen van 18 cm
    • 3 x visspiesjes
  • 2 moten zalm
  • 1 rode ui
  • 1 citroen
  • 3 bamboespiesen van 18 cm

Leg de bamboe spiesen in een bakje met water en laat ze weken (zo verbranden ze niet).
Snij de kip, vis en biefstuk in 9 gelijke stukken.
Snij de uien, paprika en ananas in grote stukken.
Snij vervolgens de citroen in 9 partjes.
Rijg alles op de spiesen en bak ze af in de HLF voor 8 minuten op 200 °C.
Verwarm de HLF altijd 3 minuten voor bij het bakken van vlees of vis zodat het meteen dichtschroeit.

Bron: NN

Terug