Rood-wit-rode soufflé

Rood-wit-rode soufflé

vegetarisch

  • 250 g rode biet
  • 250 g aardappelen
    • voor de saus
  • 25 cl zure room
  • 3 eieren
  • 12½ cl slagroom
  • 100 g kaas
  • zout
  • peper, uit de molen
  • keukenkruiden

Eerst de rode biet en de aardappelen beetvast koken (dit kan ook de dag ervoor).
Schil aardappelen en bieten en snijd ze in plakken van 1 cm dik.
Afwisselend in een licht ingevet bakblik aanbrengen.
Rasp de kaas.
Meng met alle andere ingrediënten voor de rode saus en doe dat over de groenten.
Bak de soufflé in de HLF op 170 °C gedurende ongeveer 25 minuten.

Tip
Serveer de soufflé het beste met een frisse salade.

Foto: Blanka Kefer
Bron: Georg Kriz
Gepubliceerd door: ich koche

Terug