Mini-paprika’s met geitenkaas

Mini-paprika’s met geitenkaas

vegetarisch

  • 8 st. mini-paprika’s (of snackpaprika’s)
  • ½ eetl. olijfolie
  • ½ eetl. Italiaanse kruiden
  • 1 theel. vers gemalen zwarte peper
  • 100 g geitenkaas, zacht, in 8 stukjes

Snij de bovenkant van de mini-paprika's en verwijdert de zaden en de witte schil.
Meng de olijfolie in een diep bord met de Italiaanse kruiden en peper.
Wentel de stukken geitenkaas in olie.
Voeg aan elke mini-paprika een stuk geitenkaas toe en leg ze naast elkaar in de mand.
Schuif de mand ind HLF en stel de timer in op 8 - 10 minuten.
Bak de minipaprika's bij 200 °C totdat de kaas gesmolten is.
Serveer de mini-paprika’s met geitenkaas op kleine borden als voorgerecht of als snack.

Tip
Dezelfde methode kan ook worden gebruikt voor het vullen van tomaten. Hol de tomaten uit en laat de tomaten ondersteboven uitdruppelen op keukenpapier.
De mini-paprika's met geitenkaas zien er ook erg decoratief uit op bladsla of gewoon met een salade. Rucola smaakt er bijzonder goed mee.

Bron: ich koche

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten via een RSS feed
XML/RSS feedXML/RSS feed

Terug