voor 4 tot 6 porties
|
|
Hak de knofl ook fijn.
Meng de olijfolie en knofl ook tot knoflookolie.
Bestrijk de lamsrack met de olie en breng op smaak met peper en zout.
Verwarm de HLF voor op 100 °C.
Hak de noten fijn en doe in een kom.
Meng met broodkruim en rozemarijn.
Klop het ei los in een andere kom.
Om de lamsrack een korstje te geven, haalt u het vlees door het eimengsel.
Laat goed uitlekken en haal het vlees daarna door het macadamiamengsel.
Doe de lamsrack in de mand van de HLF en schuif de mand in de HLF.
Stel de timer in op 25 minuten.
Verhoog na 25 minuten de temperatuur tot 200 °C en stel de timer in op nog eens 5 minuten.
Verwijder het vlees.
Dek af met aluminiumfolie en laat 10 minuten rusten voordat u het serveert.
Tip
U kunt de macadamianoten desgewenst vervangen door pistachenoten, of amandelen.
Bron: NN