Italiaanse bruschetta

Italiaanse bruschetta

  • medium ciabatta
  • 30 g Italiaanse kaas
  • 1 middelgrote tomaat
  • 1 eetl. knoflookpuree
  • 3 eetl. olijfolie
  • 1 eetl. oregano
  • vers basilicum
  • zout & peper

Verwarm de HLF voor op 180 °C.
Snijd de tomaat in blokjes en breng op smaak met oregano, zout & peper.
Meng in een kleine kom de knoflookpuree en de olijfolie.
Voeg de andere kruiden toe en roer het geheel door elkaar.
Snijd de ciabatta in middelgrote plakken.
Bestrijk één kant met een deegborstel de knoflook/olie mix.
Bak het de HLF met de oliekant naar beneden gedurende 4 minuten op 180 °C.
Draai het plakje om en voeg de kaas toe, vervolgens het tomatenmengsel en tenslotte de basilicum.
Kook nog eens 2 minuten op 200 °C.
Dien het warm op.

Bron: Airfryerweb

Terug