vegetarisch, voor 2 porties
|
|
De prei wassen, drogen en in fijne ringen snijden.
Snijd de knoflook in fijne blokjes.
Was en halveer de radicchio en verwijder de stengel.
Daarna in fijne stroken snijden.
Was en halveer de cherrytomaten.
Meng de gnocchi in een bakpan met een scheutje olijfolie en de prei.
Roerbak gedurende ca. 10 minuten op 175 °C rondom tot het zacht wordt.
Voeg de radicchio, cherrytomaten, de verkruimelde blauwschimmelkaas, knoflook, tijm, zout & peper toe.
Bak nog eens 8 minuten in de HLF op 175 °C.
Bestrooi de romige gnocchi met wat balsamico azijn en serveer.
Tip
De romige gnocchi is bijzonder geschikt voor het gebruik van restjes uit de koelkast. Wie wil, kan ook een andere blauwe kaas gebruiken.
Foto: Blanka Kefer
Bron: Georg Kriz
Gepubliceerd door: ich koche