Gevulde paprika's

Gevulde paprika's

vegetarisch, voor 2 personen

  • 3 rode puntpaprika’s
    • voor de vulling
  • champignons
  • ui
  • knoflook
  • crème fraîche
  • mozarella
  • geraspte kaas
  • zout
  • peper

Hak de ingrediënten voor de vulling in stukjes, meng ze samen tot een brij en breng het op smaak met zout en peper.
Was de paprika' s, snijd ze in de lengterichting doormidden, reinig ze en laat het uiteinde van de steel erop staan zodat de vulling tijdens het bakken er niet uitzwelt.
Vul de gehalveerde paprika's en plaats ze in de HLF en vul ze van boven af.
De roerarm van de HLF (indien aanwezig) moet uiteraard tevoren worden verwijderd.
Schakel de HLF in op 180 °C en controleer na ca. 8 minuten of alles in orde is, want de vulling moet mooi goudbruin en niet zwart zijn.
Haal de paprika’s er na ca. 10 minuten uit en plaats ze op een voorverwarm bord.

Bron: Kochbar

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten via een RSS feed
XML/RSS feedXML/RSS feed

Terug