Geroosterde knoflook

Geroosterde knoflook

  • 1 grote bol knoflook
  • aluminiumfolie
  • 2 eetl. olijfolie
  • zout & peper

Verwarm de HLF voor op 205 °C.
Snijd ongeveer 1 cm van de bovenkant van de kop knoflook af
Leg de knoflook op een stuk aluminiumfolie, besprenkel met olijfolie en breng op smaak met zout & peper.
Wikkel de kop van de knoflook in de folie.
Vouw de rest van de folie voorzichtig om de knoflook heen.
Plaats de knoflookfolie in het mandje van uw HLF.
Bak 10 minuten.
De tenen moeten zacht en gekarameliseerd zijn als ze gaar zijn.
Afhankelijk van de HLF moet u deze mogelijk langer bakken, controleer in intervallen van 5 minuten
Laat de knoflook na het bakken 10 minuten afkoelen.
Verwijder de teentjes door ze uit de papierachtige velletjes te knijpen.

Bron: NN

Terug