Gepaneerde champignons

Gepaneerde champignons

  • 250 g champignons
  • bloem
  • 1 ei
  • paneermeel
  • 80 g geraspte Parmigiana Reggiano kaas
  • zout & peper

Verwarm de HLF voor op 180 °C.
Meng in een kleine kom de broodkruimels en Parmigiana kaas en leg dit apart.
Klop het ei in een andere kom en zet dit ook opzij.
Doe in een derde kom een 40 g bloem.
Was de champignons en dep ze droog met keukenpapier.
Volg voor elke paddenstoel de volgende 3 stappen.
Rol de champignon door de bloem.
Dompel vervolgens de champignon in het ei.
Dompel nu de champignon in het paneermeel / kaasmengsel, zorg voor een goede maar gelijkmatige coating.
Plaats alle gepaneerde champignons in de HLF mand en bak op 180 °C gedurende 7 minuten, schud de mand halverwege door elkaar.

Bron: Airfryerweb

Terug