Gegrilde tomaten

Gegrilde tomaten

  • 4 grote tomaten, gehalveerd
  • 1 eetl. extra vergine olijfolie
  • 1 eetl. balsamico azijn
  • 1 teentje knoflook, fijngehakt
  • 1 theel. fijngehakte verse basilicum
  • ¼ theel. zout
  • ¼ theel. versgemalen peper
  • ½ theel. gehakte verse peterselie, voor garnering
  • 2 eetl. geraspte verse Parmezaanse kaas, optioneel

Verwarm de HLF voor tot 160 °C.
Meng in een grote kom de olijfolie, balsamicoazijn, gehakte knoflook, basilicum, zout & peper.
Voeg dit in de gehalveerde tomaten.
Plaats de tomatenhelften met de gevulde kant naar boven in de mand van de HLF.
Schuif de mand in de HLF en bak 25 minuten op 160 °C.
Als u de Parmezaanse kaas toevoegt, verwijder dan de tomaten na 20 minuten, bestrooi met kaas en bak de laatste 5 minuten in de HLF.
Bestrooi daarna met de peterselie.

Bron: Airfryerweb

Terug