Pittige gebakken garnalen met cocktailsaus

Pittige gebakken garnalen met cocktailsaus

  • 1 theel. chilivlokken
  • 1 theel. chilipoeder
  • ½ theel. zeezout
  • ½ theel. versgemalen zwarte peper
  • 8 tot 12 grote verse garnalen
    • Cocktailsaus
  • 3 eetl. mayonaise
  • 1 eetl. ketchup
  • 1 eetl. cider- of wijnazijn

Verwarm de HLF voor op 180 °C.
Meng de specerijen in een kom.
Voeg de garnalen toe en schud ze om ze met de specerijen te bedekken.
Doe de gekruide garnalen in de mand van de HLF.
Schuif de mand in de HLF en stel de timer in op 6 tot 8 minuten, afhankelijk van de grootte van de garnalen.
Meng de ingrediënten voor de saus in een kom.
Serveer de hete garnalen met de cocktailsaus.

Bron: NN

Terug