Frittata met maïs, paprika en gegrilde kalkoenblokjes

Frittata met maïs, paprika en gegrilde kalkoenblokjes

  • 5 eieren
  • ½ blikje maïskorrels
  • 1 paprika
  • 150 g kalkoenfilet, in blokjes gesneden
  • 1 teentje knoflook, fijngehakt
  • 2 eetl. Parmezaanse kaas
  • 2 handvol kruiden, bieslook en peterselie
  • zout
  • paprika
  • 1 lente-ui

Snijd kalkoenvlees in kleine blokjes en gril het met een beetje olie ongeveer 5 minuten in de
HLF.
Doe de fijngehakte knoflook, maïskorrels, lente-uitje en het fijngehakte paprika in een vuurvaste schaal en stoom ongeveer 5 minuten in de HLF.
Meng het vlees met de groenten.
Klop de eieren en Parmezaan in een kom.
Breng op smaak met zout & peper en giet over het mengsel van vlees en groenten.
Bak de frittata gedurende ca. 20 minuten op 180 °C in de HLF.
Bestrooi de frittata met de gehakte basilicum voor het serveren.

Tip
De frittata kunnen naar wens worden aangevuld of gevarieerd met andere ingrediënten.

Foto: Blanka Kefer
Bron: Georg Kriz
Gepubliceerd door: ich koche

Terug