Chinees rundvlees en broccoli

Chinees rundvlees en broccoli

  • 340 g biefstuk, in repen gesneden
  • 1 teentje knoflook, fijngehakt
  • 1 plakje verse gember
  • 1 theel. suiker
  • 1 theel. sojasaus
  • 1 eetl. sherry
  • 1 theel. maizena
  • 2 theel. sesamolie
  • 75 cl oestersaus
  • 450 g broccoli, in stukken gesneden
  • 1 eetl. olijfolie

Meng in een middelgrote kom de oestersaus, sesamolie, maizena, sherry, sojasaus en suiker.
Snijd de biefstuk in blokjes en voeg deze toe aan de marinade kom.
Laat een uur marineren.
Verwarm de HLF voor op 160 °C.
Haal de biefblokjes uit de marinade en doe ze in een kom, voeg de broccoli, gember, knoflook en olijfolie toe.
Meng het zachtjes.
Doe de rundvlees / broccoli-mix in de HLF en bak gedurende 12 minuten op 200 °C.

Bron: Airfryerweb

Terug