|
|
Smelt de chocolade en boter in een dikwandige pan op een laag vuurtje en roer om.
Laat het mengsel afkoelen tot kamertemperatuur.
Klop het ei in een kom met suiker, vanillesuiker en een snufje zout tot het mengsel licht en romig is.
Voeg het chocolademengsel toe en roer daarna de bloem, bakpoeder en de noten erdoor.
Leg bakpapier in een kleine, platte bakvorm met stevige bodem of ovenblik, ca. 15 cm doorsnede, en doe het deeg in de bakvorm.
Strijk het oppervlak glad.
Doe de bakvorm in de pan en zet de pan in de mand in de HLF.
Stel de timer in op 20 - 22 minuten en bak de brownie op 180 °C totdat het oppervlak knapperig is.
Binnen moet het nog mooi en zacht zijn.
Laat de brownie afkoelen in de pan.
Snij het vervolgens in 12 stukken.
Tip
De brownies kunnen worden bereid met noten van uw keuze. Macadamia noten zijn ook bijzonder lekker.
Bron: N.N.