Bosbessenmuffins

Bosbessenmuffins

  • 1 ei
  • 200 g suiker
  • 25 cl karnemelk
  • 12 cl olie
  • 280 g bloem
  • 2 theel. bakpoeder
  • ½ theel. zuiveringszout
  • 1 theel. kaneel
  • 250 g bosbessen

Sla eerst de suiker en ei door elkaar tot het schuimig is.
De karnemelk en olie erdoor roeren.
Meng de bloem, bakpoeder, zuiveringszout en kaneel.
Aan het mengsel toevoegen, totdat alle ingredi├źnten vochtig zijn.
Snel de bosbessen eronder roeren.
Doe het deeg in muffinvormpjes en bak dit in de HLF op 160 ┬░C gedurende ongeveer 20 minuten.
Laat de bosbessenmuffins afkoelen en verwijder ze uit de vormen.

Tip
Het recept kan ook worden bereid met andere bessen of stukjes fruit.

Foto: Blanka Kefer
Bron: Georg Kriz
Gepubliceerd door: ich koche

Terug