Zoete bessenbruschetta

Zoete bessenbruschetta

  • 8 melkbroodjes
  • 250 g bessen
  • 100 g kwark
  • 50 g roomkaas
  • 1 eetl. citroensap
  • 50 g poedersuiker
  • 1 eidooier

Halveer de broodjes.
Roer de kwark, eigeel en roomkaas tot een gladde massa.
Voeg poedersuiker en citroensap toe en meng goed.
Bestrijk de bovenste helften van de broodjes met ei.
Verdeel het kwarkmengsel over de melkbroodjes en bak samen met de bovenste helften in de HLF op 160 °C gedurende ca. 12 minuten.
Verwijder de melkbroodjes uit de HLF en laat kort afkoelen.
Verdeel de gewassen bessen erover, bestrooi met poedersuiker, leg de bovenste broodjeshelft op de onderste en garneer met een muntblad.

Tip
De bessenbruschetta kan ook worden gemaakt met andere gebakjes of brood. Ook perfect als u oudere broodjes wilt gebruiken.

Foto: Blanka Kefer
Bron: Georg Kriz
Gepubliceerd door: ich koche

Terug