Gebakken ananas met honing en kokos

Gebakken ananas met honing en kokos

voor 8 porties

  • 1 kleine ananas
  • 2 eetl. honing
  • 1 eetl. limoensap
  • 25 g gedroogd kokos
  • 1 l ijs of (mango)sorbetijs

Verwarm de HLF voor op 200 °C.
Bedek de bodem van de mand met pakpapier.
Laat aan de randen 1 cm ruimte vrij.
Snijd de ananas in de lengte in tweeën en verwijder de schil en bruine puntjes.
Verwijder de harde binnenkant.
Snijd elk stuk in de lengte in 4 parten.
Meng honing en limoensap in een kom.
Bestrijk de ananasstukken met het mengsel en doe ze in de mand van de HLF.
Bestrooi met kokos.
Schuif de mand in de HLF en stel de timer in op 12 minuten.
Wanneer u de timer hoort, is de ananas warm en goudbruin.
Serveer de ananasstukken met een royale schep ijs of sorbetijs.

Bron: NN

Terug