Tips en Weetjes

plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje
plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje
Terug naar de receptenpagina.
Xavier Naam van een cremesoep of consommé die gebonden is met arrowroot of rijstbloem en een vulling heeft van een eenvoudige royale (van gesneden eiergelei) of stukjes kip.
De Xavier kan worden verrijkt met madeira en de vulling kan ook bestaan uit in plakjes gesneden, opgerolde, kleine hartige flensjes of eiwitsliertjes.
Bron: Larousse Gastronomique
Xylopia Tropische boom uit de familie van de Annonaceae.
De gedroogde bessen van de Xylopia aethyiopica worden in Afrika als 'peper' gebruikt maar zijn minder fijn van smaak als echte peper.
Bron: Larousse Gastronomique

Terug naar de receptenpagina.