Tips en Weetjes

plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje
plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje
Terug naar de receptenpagina.
Nam Pla Nam Pla is Thaise vissaus welke in in Thailand bijvoorbeeld bijna net zo vaak aan maaltijden wordt toegevoegd als wij dat doen met zout. Nam Pla is ook te vervangen door:
1. In plaats van Nam Pla de zoute variant van sojasaus/ketjap gebruiken.
2. Een sterke groentenbouillon maken, met extra veel uien en zwarte peperkorrels, 2 eetlepels extra sterke groentenbouillon + ½ tot 1 theelepel zout komt overeen met 2 eetlepels Nam Pla.
Bron: Vlees.nl
Nasi/bamivlees Nasi/bamivlees wordt meestal gemaakt van iets doorregen varkensvlees.
De blokjes vlees kunnen, mits in een niet te klein formaat gesneden, gebruikt worden voor saté.
Het vlees kan bij aankoop al iets gekruid of gemarineerd zijn, waardoor het zó gebruikt kan worden.
Bron: Vlees.nl
Noten roosteren Rooster noten in een droge koekenpan op middelhoog vuur tot ze gaan ruiken.
Blijf er wel bij en schud de noten om.
Receptuur: Tonny Leeflang - Wondergem ©