Cake met perzikken en appel

cake_perzikken_appel (3K)

  • 200 g zelfrijzende bloem
  • 200 g boter
  • 200 g suiker
  • 1 pakje vanillesuiker
 
  • 4 eieren
  • 1 appel
  • 1 blik perzikken (schijfjes)
  • taartvorm

Vermeng de zacht gemaakte boter met de suiker en vanillesuiker tot een romig geheel.
Voeg de eieren toe en klop goed op.
Voeg als laatste de bloem toe en roer dit dit goed onder elkaar.
Beboter de taartvorm en bestuif met bloem.
Vul de bodem met dit mengsel en leg de in kwartjes gesneden appelen erop vervolgens de perzikken bedek terug met de cakevulling.
Als laatste nog enkele perzikschijven boven op.
Bak dit gedurende 60 minuten in voorverwarmde oven op 180° C.
Laat het afkoelen in de taartvorm.

Bron: Derbyke & Elmo
Gepubliceerd door: Kook Jij

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten via een RSS feed
XML/RSS feedXML/RSS feed

Terug